T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / EDREMİT - Kahraman Çocuklar Borsa İstanbul İlkokulu

Kahraman Çocuklar Borsa İstanbul İlkokulu

Telefon
04322172529
Belgegeçer
0
WEB
https://kahramancocuklarbistilkokulu.meb.k12.tr
Adres
VAN/Edremit/Suphan mah/Göl sokak/Kahraman Çocuklar BİST Ortaokulu
Vizyon
Kahraman Çocuklar BIST İlköğretim Okulu´nu Van´ın nitelikli eğitim veren ilköğretim okulu haline getirmek. Eğitim sistemi içinde Kahraman Çocuklar BIST İlkokulu olarak 2010´lu yıllarda öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş; teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş; sorgulayan, araştıran, düşünen, tartışan, geleceğe en iyi şekilde hazırlayan; çevresinde de örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmak.
Misyon
Çağdaş, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, vatanını ve ulusunu seven, ilerici, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, Türkçeye hakim, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek. Türk milli eğitimin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrencilerin bütün çalışmalarımızın odak noktası olup amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütürüz.
Başarılar
Öğretmen :27
Öğrenci :560
Derslik :18
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1407
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
Başlama saati: 08:30 Bitiş Saati : 14:10
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Merkezden gelecekler için Bölge hastanesi yazan mavi otobüs veya sarı minibüslere binmeleri ve DSİ 1. Kapıda inip Karşıya Geçerek MNG kargonun sol tarafındaki ara sokaktan geçerek okulumuza ulaşabilir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Van il merkezine yaklaşık 5km mesafededir. Süphan Mahallesinde hizmet veren okulumuz Ferit Melen Havaalanı arkasında Van-Edremit anayolundan yaklaşık 500m içeridedir. Okulumuz yerleşim yeri merkezindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Van il merkezine uzaklık yaklaşık 5km; Edremit ilçe merkezine uzaklık yaklaşık 10km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır