VAN / EDREMİT - Kahraman Çocuklar Borsa İstanbul İlkokulu

ZEKA OYUNLARI TURNUVASI

Sevgili Veliler, Değerli Okul Topluluğu,

Okulumuzun gururu Ümmügülsüm Karşin, son düzenlenen Küre Oyunu turnuvasında birinci olarak büyük bir başarı elde etti. Aynı şekilde, Baver Roni Benek ise Pentago Oyunu turnuvasında ikinci olarak önemli bir başarı elde etti. Öğrencilerimiz, azimleri, yetenekleri ve disiplinleriyle bir kez daha göğsümüzü kabarttılar. Bu turnuvalarda elde ettikleri başarılarla, okulumuzun adını başarıyla temsil ettiler.

Ümmügülsüm Karşin ve Baver Roni Benek gibi başarılı öğrencilerimiz, gösterdikleri üstün performanslarla dikkat çektiler. Hem bireysel başarıları hem de takım ruhuyla gösterdikleri uyum, bizlere gurur vermektedir.

Öğrencilerimizin başarısı, sadece onların değil, aynı zamanda onları destekleyen ailelerinin, öğretmenlerinin ve okul yönetiminin de emeğiyle gerçekleşmiştir. Bu vesileyle, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Gelecekte de Ümmügülsüm Karşin, Baver Roni Benek ve diğer öğrencilerimizin başarılarına tanıklık etmek dileğiyle, tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Saygılarımızla,

27-03-202427-03-2024